Animaties

Animaties

Een professionele stemacteur voor al uw voice-overs

Bent u op zoek naar een stemacteur? Mijn stem is allround en geschikt voor alle soorten voice-overs. Overigens ben ik erg goed in het inspreken van typetjes en emoties met mijn stem. Als stemacteur kunt u mij inschakelen voor een voice-over van een bedrijfsfilm, commercials, jingles en animaties. Ook voor nasynchronisatie, voice-over van een documentaire of een stem voor een tekenfilm of voor televisieprogramma’s bent u voor het inspreken van voice-overs op het juiste adres. Ik help u graag met het promoten van een product of dienst met mijn herkenbare stem.

Een unieke en herkenbare stem, dat heeft een stemacteur

Ik ben een stemacteur met een unieke en herkenbare stem, wanneer het nodig is is mijn stem rustig en zacht of juist het tegenovergestelde. Luister naar mijn stemdemo, en ik hoop dat u hoort wat u in een stemacteur zoekt. Inspreken is mogelijk in mijn eigen studio, of op eventueel een andere locatie.  Het leveren van het eindresultaat wordt binnen 24 uur gedaan in alle formaten via ftp-server of mail. Spoedopdrachten zijn vaak ook mogelijk.

Neem contact op door een e-mail te sturen naar eline@adreneline.nl of met telefoonnummer 06 – 41 706 760 voor een vrijblijvende offerte.