Ook spoedopdrachten

Om 18 uur bellen met adreneLine, en je audio bestanden die avond nog om 22 uur op je ftp-server hebben staan. Geen probleem.

Achter de schermen: Koken, de telefoon gaat. Frank (van commercial dept.). Klant wilde graag de stem die de eerdere spots ook had ingesproken (adreneLine), maar ze hadden even wat anders geprobeerd. Dus spoed spoed toch de spot door ons laten maken (look no further). Jengelende kleintjes aan mijn been, gegeten, opgeruimd, tanden poetsen, pyjama aan, nummer 1 in bed, nummer 2 weer een luis kuur geven (het heerst op school), pyjama, tanden, bed. Wachten tot ze slapen want mijn studio is naast de slaapkamer en als ze me horen komen ze kijken, niet handig. Studio in orde maken want net e.e.a. verplaatst, vervolgens even rijschool Amsterdam’s EK-en zomeractie goed neerzetten. Frank komt thuis van sporten en produceert nog even in de late uurtje een selling spot. Ik zal hem er binnenkort even bij zetten. Lekker, snelle actie.