Referenties

Eelco Wijninga – Re-order – Owner Cue Creative

Besides having and using the skills to be a professional voice over, Eline is a very experienced radio deejay. Worked several times with Eline for commercials, which will give your campaign a fresh and clear sound.

Ferry van der Heijden – CEO Lekker Hip Media | Audioproducent

Je wordt ermee geboren of niet. Een prettige stem. EEline heeft een stem die direct luisteraars en kijkers aanspreekt. Daarnaast weet ze ook precies hoe ze ‘m moet gebruiken. Genoeg mensen met een mooie stem, maar niet iedereen weet deze op de juiste wijze te gebruiken. Eline snapt het voice-over vak als geen ander. En dat is nou precies de reden dat je haar iedere dag op de radio en tv voorbij hoort komen.

Herbert Visser – Radio Broadcasting Professional – directeur 100%NL

eLine’s a pleasure to work with. Always full of creative ideas. We stayed in touch after she left our radiostation and occasionally we get together for a brainstorm session about our beloved radio-industry in general. And I’m proud to say that eLine more than ever is taking into consideration that her creative ideas need to generate revenue.

Marco Klein – CEO Marco Klein en partners 

Eline heeft een hele goede stem, is serieus en wat ik heel erg belangrijk vind: het interesseert haar waar de teksten over gaan. Je hoort dat ze weet wat ze zegt en dat ze meent wat ze zegt. Daarbuiten is het leuk om met haar te werken.

Tayari Alberga – app ontwikkelaar (oa Juf Jannie apps) 

Erg prettig werken met Eline. Zelfs als ze geen tijd heeft maakt ze tijd. Ze geeft onze apps net dat beetje extra. Ze heeft een hele herkenbare stem.

Patrick van den Hoek – CEO Xtraradio 

Zet de radio of TV maar aan: eLine is overal. Of het gaat om een bedrijfsfilm of TV/Radiocommercial: eLine doet het, en uitmuntend ook! Met haar vertrouwde en perfecte stemgeluid weet zij iedereen te bereiken. Wat mij betreft een van de beste vrouwelijke voiceover stemmen die Nederland rijk is. Met eLine samenwerken staat voor veel plezier, goede energie en betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak en ook na 5 uur! Naast haar werk als vrouwelijke voiceover stem is eLine ook erg goed in het produceren/presenteren van radioprogramma’s die er toe doen. En wederom: met succes.
eLine in een paar woorden: betrouwbaar, go-getter, getalenteerd, .. Moet ik nog even doorgaan?
Hoop nog vele jaren van de stem van eLine gebruik te mogen maken