vrouwelijke voice over of mannelijke voice over

DIV is een trendy herenkleding winkel in Amsterdam Oost. Tegenwoordig is DIV elke dag geopend. Het gaat best goed met DIV, dus besloten ze een radiospotje in te kopen op JAMM FM. eLine voice over bedacht samen met de eigenaar de tekst, en deed de productie. Het was een interessante keuze; zullen we een vrouwelijke voice over of een mannelijke voice over gebruiken? Het is een vrouwelijke voice-over geworden, ingesproken door eLine voice over.

“OK Heren, Uren de stad in om te shoppen is niet meer nodig. Voor een goede outfit ga je naar DIV. DIV herenkleding in Amsterdam-oost. Van sneakers tot tops, jeans tot zonnebrillen. De nieuwste collecties van onder andere: ontour, carharrt, fjallraven, new balance, the north face, en vans. DIV is zeven dagen per week geopend. Kom naar DIV, javastraat 8, in Amsterdam Oost. divamsterdam.com”