eLine voice over denkt graag mee

jufjannie

Ik ben Juf Jannie, aangenaam. Althans, ik ben haar stem. Een bijzonder leuke en leerzame opdracht. En over worden beginnend met een ‘U’ denk ik graag mee (-: Toch, ukkepuk?

Juf Jannie maakt leerzame spelletjes op voor de iPhone en android. Educatieve apps voor kinderen, dus. Goed geanimeerd, mooi getekend, begrijpelijk en vooral verantwoord. En natuurlijk voorzien van een goede voice over.

Een hele leuk opdracht was de voice over voor de leren lezen app. Juf Jannie-Letters leren lezen is één van de meest populaire educatieve applicaties voor kinderen. Deze applicatie is bestemd voor kinderen vanaf 4 jaar die interesse hebben in letters lezen. Met zeven leuke oefeningen wordt het lezen van letters spelenderwijs geleerd. Klanken, kleine letters, hoofdletters en beginletters. Duidelijk uitgesproken door de voice-over.

De letters moesten natuurlijk allemaal apart worden ingelezen, en, heel belangrijk, met de juiste toon en intonatie. een ‘P’ is een ‘puh’, dat is nog redelijk simpel, maar de ‘V’, en ‘W’, de ‘L’ en nog wat letters, die waren best lastig. De ‘L” is een soort… uuuuhhll… niet echt een luh. Snap je ‘em nog? De dame achter jufjannie.nl heeft me educatief ingelicht, en vervolgens nog een logopedie workshopje er tegenaan gegooid. De voice-over is erg goed ontvangen, zie ook de referentie van juf jannie: Tayari Alberga – app ontwikelaar (oa Juf Jannie apps)  Erg prettig werken met Eline. Zelfs als ze geen tijd heeft maakt ze tijd. Ze geeft onze apps net dat beetje extra. Ze heeft een hele herkenbare stem. voice over