Voice over radio

Als stem en persoon ben ik veel op de radio te horen geweest. Als voice over ook. Dat is iets heel anders! Op 3FM heb ik een paar jaar programma mogen maken ‘adreneLine’ heette het programma. Op 100%NL heb ik bijna 2 jaar de middag show mogen presenteren. Tegenwoordig ben ik nog steeds op deze zenders te horen, maar dan als voice-over voor reclames / commercials.

Een paar jaar geleden was ik ook nog op een andere manier te horen op 3FM. Als station voice (over). Dat betekent dat je in de station ID’s (de jingles, sweepers, shouts ed) te horen bent, tussen de platen in. Ook de promo’s voice-overen is een taak voor de stations-stem.

Leuk dat ik nu nog steeds voor vele radio stations de stations-stem voice over stem mag zijn. Bijvoorbeeld voor -vers van de pers- Pop Rock FM. Pop Rock is een radio station wat uitzend in het turkse MArmaris, met als doelgroep voornamelijk de nederlandse touristen.