Voice over Sinterklaas jingles

Wat de reden ook is, alle media staan er al bol van; Sinterklaas komt deze maand november weer naar Nederland! En dus kun je weer luisteren naar Sinterklaas radio. Lekker opzetten terwijl de kleintjes aan het knutselen zijn, of voor jezelf als jeugdsentiment.

Zo’n radio station moet natuurlijk goed opgezet worden. Bij Sinterklaasradio zijn er zeer capabele personen die ervoor zorgen dat de Sinterklaashits tot 5 december 24 uur per dag, 7 dagen per week te horen zijn. Natuurlijk via www.sinterklaasradio.nl, maar ook via apps voor iphone en android. Het is een zeeg goed identificeerbare zender; puur Sinthits! En als je het dan nog niet doorhebt waar je naar luistert, roept eLine voice over er af en toe wat tussendoor. In de vorm van sweepers, jingles, station ID’s en Top of the Hours. Deze bijvoorbeeld.

Tone of voice: lekker enthousiast, vriendelijk, kinderen aanspreken maar toch niet te kinderachtig.