Bedrijfsfilms Youforce

Ik spreek geregeld bedrijfsfilms in. Een bedrijfsfilm , of promo film, is een mooi visitekaartje. Daar moet je mee scoren, een goede indruk achterlaten. En daarom wil je natuurlijk de juiste voice over voor jouw bedrijfsfilm. Een stem die het gevoel van het bedrijf uitstraalt. Positief, vooruitstrevend, fris, doelmatig, oplossingsgericht, vriendelijk en vertrouwensvol. Dan kom je al snel bij eLine voice over om je film in te spreken (-;

Youforce is een bedrijf die mooie HR software bouwt. Ze richten zich op ondernemers die begaan zijn met hun werknemers. En hierdoor een succesvolle organisatie runnen. eLine voice over kan dit mooi vertalen in de tone of voice van de Youforce filmpjes.

“Hoe de samenleving ook verandert, uw organisatie wil succesvol blijven. Uw medewerkers zijn hiervoor de sleutel. Zij spelen een cruciale rol en helpen u uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. U wilt daarom inzicht in de investering en productiviteit van uw mensen. Maar u wilt ook kostenbesparend werken. En dit zo efficiënt mogelijk doen in deze economische tijden. Dat vraagt om een heldere visie op de uitvoering van HR-beleid. Het moet beter, sneller en makkelijker.”