Voice over stem voor bedrijfsfilms en promofilms

Bedrijfsfilms inspreken zijn top opdrachten. Zo leer je nog eens wat. In de kroeg kan ik inmiddels een aardig verhaal ophangen over cultuur uit Brabant, maar ook over bijvoorbeeld de haakse slijper, categorieën binnen duurzaamheid in de landbouw, eileider doorgankelijkheid, virussen en andere gevaren op internet voor kids, of HR systemen. Allemaal onderwerpen waar ik in ben gedoken om de informatieve films die hierbij horen geloofwaardig te laten klinken. Immers, als je niet heel goed snapt wat je zegt, komt het ook niet geloofwaardig over. Ook al is de tekst al geschreven.
Meestal krijg ik een filmpje wat gemaakt is met mijn stem opgestuurd, soms ook niet. In het eerste geval plaats ik het filmpje op mijn youtube kanaal. Neem eens een kijk…–eeeuh luistertje!