Happy New Year!

En een mooi Drie Koningen! (als je het viert) Aan de telefoon mag het vandaag nog het eerste zijn wat je zegt tegen een klant of opdrachtgever: Gelukkig nieuwjaar. De beste wensen. Na vandaag in de regel niet meer, hoewel ik iedereen morgen of volgende week natuurlijk ook een geweldig 2014 toe wens. Ik weet nog dat ik vroeger als kind 6 januari de straat op ging, de deuren langs. Ik was het kleine donkere koningkje. En we zongen een liedje: “Drie koningen, drie koningen. Geef mij een nieuwe hoed hoed hoed want mijn oude die is versleten en mijn moeder die mag het niet weten “

Drie koningen, maandag 6 januari, eLine voice over is weer volop aan het werk. Radiospotjes voor de gemeenteraadsverkiezingen en BNR, telefooncentrale voor een leuk jonge bedrijf die een passende voice over stem wil. En administratie, Oei, die administratie… Afronden 2013, nog een factuurtje, bonnetje, alles bij elkaar zoeken op de balans opmaken. 2013 was een mooi jaar, zou 2014 net zo mooi worden (of zelfs beter)? Ik hoop het, en ook voor jou!