Verkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. 19 maart mag er in het grootste deel van Nederland gestemd worden. U stemt toch ook? Ik stem sowieso, maar dat is natuurlijk ook een stukje beroepsdeformatie (-;

In mijn gemeente Ouder-Amstel ben ik extra betrokken. Ik zit in het bestuur van de radio zender voor Ouder-Amstel: JAMM FM. Jamm is natuurlijk een mooi podium voor de gemeente raadsleden om hun politieke ideeën aan de stemgerechtigden te laten horen. Wij geven ze die kans in de lokale updates, die hoor je rond elk half uur op de radio.

Ook in andere gemeenten willen de politieke partijen op de radio. Natuurlijk met een stem die aantrekkelijk is. Vrolijk, hoopvol, vertrouwenswekkend, oprecht, geloofwaardig, een stem die vertegenwoordigd wat de partijen zijn of willen uitstralen. En dan ben je bij eLine Voice OVer aan het juiste adres!