Een goede adem, een goede stem

Tandartsen hoeven geen goede stem, maar wel een frisse adem hebben. Als je constant met je hoofd boven de neus van een patient hangt (ook al heb je een mond kapje op) is het niet fijn als je vies ruikt. Te meer omdat dit vaak iets is waar mensen met slechte tanden aan lijden, een slechte adem. Als stem heb je niet per se een goede adem nodig. Je zit toch meestal apart in een ‘voice booth’, een inspreek hok. Maar omdat je je collega’s ook een fris hokje gunt, en de aanwezige klant prettig tegemoet kunt spreken is geen tanden poetsen geen optie. Kan wel meer redenen verzinnen waarom je tanden moet poetsen hoor, trouwens. Ik herinner me het trekken van mijn verstandskiezen, ik heb een week niet kunnen werken. Dus tanden en of kiezen trekken graag voorkomen!

Ik was wel blij dat ik gewapend met een pepermuntje (en schone tanden) deze klant ontmoette. CB12, een mondwater voor een frisse adem die ervoor zorgt dat je 12 uur lang fris ruikt. Zeker van jezelf, zeker van je adem. Commercials van Moses, nu te zien op RTL, en op de radio.