kinderstem voice over

Iedere ouder is trots op zijn kind, hoop ik. Daar is bijna altijd wel reden toe. Ik heb twee kinderen, en natuurlijk ben ik trots op alles wat ze goed doen. Mijn dochter van 7 heeft vorige week haar eerste (landelijke!) commercial ingesproken. Het voelt als een hele ‘dichtbije’ trots. Ik schreef al eerder over haar in deze blogpost, hoe ze, door mij gedeformeerd, reclames nadoet, en interesse heeft in het ‘inspreken’. Hoe ze al eens op de radio is geweest en me verbaasde met haar professionaliteit. Door dat bericht op mijn site, met demo natuurlijk, belde een opdrachtgever me op met de vraag of ze misschien dit spotje kon inspreken. En dat wilde ze wel! Misschien is het leukst dat ze nu, na het ‘werk’, iets leuks mag uitzoeken in de speelgoedwinkel (en ook voor haar zusje). Er is een nieuwe kinderstem voice over geboren! 

Luister hier.

Luister hier op soundcloud naar de kinderstem voice over

Rocka