Nieuwe demo bedrijfsfilm, internet video, bedrijfspromo

Ik doe veel voice over opdrachten. Dat kunnen onder andere zijn; commercials inspreken, telefoonsystemen, navigatie systemen, e-learning DVD’s of internet producties, en bedrijfsfilms.  Vooral de bedrijfsfilms / promo’s / internetvideo’s nemen de laatste tijd een behoorlijke vlucht. Logisch, want als bedrijf presenteer je je in deze visueel ingestelde tijd het beste met een mooie video. Herin kun je uitleggen waar het bedrijf voor staat, de producten die het biedt, en duidelijk maken wat de voordelen zijn voor de klant. Prachtige acquisitie dus.

Dit soort films zijn met de nieuwe computers steeds makkelijker te maken, makkelijk te publiceren en hebben effect. En natuurlijk hoort hier ook een goede voice over bij. Dat is goed zoeken, en vooral goed luisteren. Uiteindelijk ben ik heel blij als de klant eLine voice over vindt, want ik vind het een leuke uitdaging om bedrijfsfilms zo goed mogelijk in te spreken.

Je identificeren met het bedrijf of product, en je stem als instrument gebruiken om het bedrijf zo goed mogelijk neer te zetten. Zoals de klant het wil. Vriendelijk, of juist zakelijk. Meelevend of juist afstandelijk. Warm (natuurlijk) en enthousiast, jong en fris, het kan allemaal.

Ik heb om de klant te bedienen een aantal stukje van dergelijke video’s op een rijtje gezet. In deze nieuwe demo hoor je fragmenten van verschillende merken die eLine Voice Over als stem kozen voor hun video.  Ik hoop dat nog velen volgen!