Inspreek opdrachten

Leuke opdrachten

Ik weet het, ik zou nog wat meer reclames en voice overs bespreken, maar het is druk in de studio van eLine voice over, en daar ben ik zeer dankbaar voor. Hele boel fijne klussen. En ze helpen me! Net ben ik bikini-fit geworden, want ik moest vandaag een 24 -tal instructie filmpjes inspreken voor een fitness groep. Dit soort teksten:”Zorg ervoor dat je armen volledig uitgestrekt zijn en recht onder je schouders staan. Span je buikspieren aan en houd je rug recht. Breng dan je rechterbeen vlug richting je borst en kom dan terug in de push-up positie”, maar dan een half uur vol gekletst. Uiteraard op een motiverende energieke toon.

televisie

Voor Televisie een paar billboard ingesproken. Dat zijn van die ‘dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door’ varianten. En dan ook in de verleden tijd vorm natuurlijk (werd|), voor na de film of het programma. Een leuke commercial voor Amsterdam, Oostpoort het nieuwe centrum in Oost, waar ik al een paar uitingen voor heb mogen doen, inclusief regionale tv commercials (TVC’s, in vaktaal).

Telefoonsystemen

En heerlijke telefoonsystemen. Voor allerlei soorten bedrijfjes. Waarom heerlijk? Omdat het werkt! Het is fijn een professionele stem te horen als je een bedrijf belt. Dan weet je meteen dat het goed zit en dat deze mensen investeren in kwaliteit. Soms is het niet het meest uitdagende werk, zou je denken, maar daar kan je je in vergissen. Ieder bedrijf heeft zijn eigen toon, zijn eigen manier van het aanspreken van de klant. Dat is een uitdaging, om die zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Maar dan…. de Efteling

Maar dan… ik hou er zo van… de Efteling. Voor het gaafste attractiepark van de Benelux mocht ik de radiocommercial doen. De TV variant niet helaas, maar daar zit ook geen (volwassen) stem in. Wel een kinderstem overigens. (meer kinderstemmen gezocht? ga naar kinderstemmen.com)
Wat een top campagne weer. “Echt Waar!”
[audio:http://tulip.dtpn.net/site/Max_eLine_25.mp3]

Kortom blij en succesvol

Vooral omdat de zomer er aan komt! Maar zeker niet in de laatste plaats omdat ik leuke inspreek opdrachten heb, mensen mijn werk waarderen, en ik ze met veel plezier van dienst ben.