Karlie Kloss. Ik ben haar Voice Over!

Luminize your hair…Luminize your life!!!
Luminize je haar.. luminize…je leven!!

Commercial Voice Over voor L’oreal

Voice OverHet is extra leuk om als Voice Over in te spreken voor producten die je zelf gebruikt, of waar je althans affiniteit mee hebt. Bijvoorbeeld de Nutri glossy lumineuzer van l”real. Over mijn haar kan ik zes hoofdstukken typen maar dat laat ik liever over aan Curly Hair talk. Feit is dat ik me interesseer voor haarproducten.
Daarnaast heeft deze commercial een coole soundtrack, namelijk Boom Boom Clap van Charli XCX, een Artieste.
En… KArlie Kloss als headliners / gezicht van de Campagne. De andere L’Oreal lijnen worden gepresenteerd door oa Jennifer Lopez en Doutzen geloof ik. En daar zijn ook Voice Overs voor ingeschakeld. Ook al spreekt Doutzen Nederlands -met accent-.
Affijn, Eline la Croix, ikkuh dus, is de stem van KArlie in de Luminizer commercial. Cool.

Nasynchronisatie commercial

Het is niet zo dat ik lipsync moest in spreken voor Karlie. Alleen op het laatst, 1 miniem stukje. ‘you’re worth it’.

Verdere leuke opdrachten

Ik mag filmpjes inspreken voor nu.nl. Dat is tof, want ik word er slimmer van…ik bedoel ik doe er kennis mee op. Kleine onderwerpen uit het nieuwe geanimeerd en belicht, inclusief Voice Over die kort en neutraal vertelt hoe het in elkaar zit. Bedoeling is dat er veel filmpjes volgen.

Voice Over Centra

Corporate filmje ingesproken voor supermarktketen C1000. C1000 werd in 1888 geboren als kruidenierszaak in Groningen. Inmiddels uitgegroeid tot groot concern. C1000 wordt nu samengevoegd met Jumbo, en voor het eindfeest van de traditionele C1000 vorm werd er een mooie film gemaakt. Met mooie Voice Over natuurlijk.

Efteling Voice Over

Oh en natuurlijk! Heb je die te gekke commercial / campagne van de Efteling al gezien? Mega trots dat ik, naast de toffe Kinderstem, daar ook Stem voor mag zijn, op zowel radio als televisie. Want de Efteling is te gek.