goed en simpel; de veelzijdigheid van het voice over vak

voice over

Goed en Simpel

Uiteraard weer leuk Voice Over klussen gedaan, afgelopen tijd. Ik ben blij mezelf 1 van de stemmen van nu.nl te mogen noemen. Het leuke hieraan is, dat ik filmpjes moet inspreken die een zekere actualiteit hebben, en die altijd educatief zijn. Bepaalde onderwerpen goed en vooral simpel uitleggen. Zoals het filmpje over broeikasgassen en CO2 uitstoot, of de slag bij Waterloo, inmiddels 200 jaar geleden. Wel gaaf overigens, want Napoleon is 204 jaar geleden door Duivendrecht getrokken, mijn woonplaats.
Op 9 oktober 1811 trok Napoleon met zijn gevolg door Duivendrecht op weg van Utrecht naar Amsterdam. In 1846 stonden er in Duivendrecht slechts 76 huizen. Zo’n twintig boerderijen bepaalden het Duivendrechtse tijdsbeeld. Na de Franse tijd hebben Duivendrechters de Duivendrechtse Laan “de Parijse weg” genoemd. Dat had vermoedelijk te maken met de intocht van Napoleon over deze laan. Ook vormde de laan een onderdeel van de route impériale no. deux: Parijs-Amsterdam. In 1923 is deze laan de Rijksstraatweg genoemd.
eLine Voice Over is gevestigd aan deze Rijksstraatweg. Wederom een historische gebeurtenis!! (-;
Aaargh. Ik probeer het filmpje nu hier op mijn site toepasten maar het lukt niet. Wel kan ik hem delen via Facebook dus alstublieft (en word meteen even vrienden met eLine voice over!):
klik hier voor Facebook
of klik hier voor Nu.nl
Zo zijn er meer filmpjes, elke keer weer leuk lesmateriaal.

Telefoonstem voor grote Telefooncentrales

Ik doe ook veel stemmenwerk voor Telefooncentrales. Tuurlijk, persoonlijke Voicemails komen geregeld voorbij, maar de leukste opdrachten zijn wellicht toch de 4000-woorden-of-meer centrales. Zo ben ik de Telefoonstem van het Radboud UMC in Nijmegen. Waarom ze eLine voice over gekozen hebben? Je moet in dat ziekenhuis geboren zijn wil je deze opdracht krijgen. Het geheim van de smit (-; Ik ben er wel echt geboren trouwens!!
Ook als je Allianz Global Assistance belt, grote kans dat je mijn stem hoort. Allianz heeft vele afdelingen, en een enorme alarmcentrale voor vele merken en diensten. Leuke opdracht. En natuurlijk keurig geleverd in bulk-kwantiteit maar top kwaliteit. en juiste formaat. 8 bit 8kHz mono, u-Law en prachtig gedithered, want ook daarvoor heeft eLine voice over de beste software aangeschaft. Dus het klinkt goed in plaats van die constante ruis die je krijgt als er niet goed gedoteerd wordt op zulke lage bitrates.

Werkzoekende voice over

Als zelfstandige ben je natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, nieuwe klussen. Liefst zo gevarieerd mogelijk. Ik sta niet ingeschreven bij het UWV, nee. Ik spreek wel in voor het UWV! Leuke films over bijvoorbeeld het SMZ (sociaal Medische Zaken). Mensen met een beperking op de arbeidsmarkt worden mbov het SMZ aan werk geholpen. En ik ook, trouwens. Dank je wel.

Stem nodig?

Heeft u ook een goede stem nodig voor een film, promo, bedrijfsfilm, telefooncentrale, voicemail of iets anders? Just click!