Snelle levering

TE snelle levering

Als voice over met een thuisstudio / studio aan huis kan ik heel snel leveren. Zo was er gisteren een opdrachtgever die me iets vroeger dan verwacht de tekst stuurde. Ik had geen zin in administratie dus ik besloot de inspreek opdracht meteen te doen, mooi excuus. Dankzij de belastingdienst een super snelle levering, wie had dat ooit gedacht. Ik stuurde dus vrij snel de ingesproken tekst weer terug.
Antwoord van de klant:”Dit is te snel geleverd. Ik verwacht dit morgen pas. Nu loopt mijn hele schema in de war.”
Mooi he.

binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur is in de regel geen probleem. Tenzij ik op vakantie ben. Er zijn genoeg voice overs die een laptop en een mooi reismicrofoontje meenemen, maar ik doe dat meestal niet. Vakantie is vakantie, en ik probeer dan echt alleen aandacht te hebben voor mijn gezinnetje. Dat hebben ze wel verdiend met zo’n hardwerkende moeder/vriendin. Soms komt het voor dat ik spijt heb geen Microfoon in mijn tas te hebben gedaan. Zoals wanneer Hans me belde:” Kan je wat inspreken, het is voor een landelijke TV commercial en het is een heel kort zinnetje. Oh ja, het moet lijken of je in een badkamer staat.” De geluidskwaliteit zou sowieso voldoen, dus. Aargh. Paar honderd euro weggegooid. Gelukkig heeft een zeer goede stemactrice die ik het zeer gun deze job waargenomen.

Stem voor dating commercial

Ik ben momenteel geen vaste stem meer voor dating producten. Hoewel ik er zo van houd (-; Ik snap het helemaal, de nieuwe campagne vroeg om een ander geluid. En gelukkig is hier wederom voor een top stemartieste gekozen. Als je dan toch een account verliest, dan liever wel aan iemand die minstens zo goed zo niet beter is dan jezelf.