Corona voice…eeuh virus

Kinderstem

Naast mijn werk als voice over beheer ik ook de site kinderstemmen.com. Ik heb een aardig groot bestand aan kinderstemmen vanaf de leeftijd 6 jaar tot een jaar of 14. Als er een kinderstem nodig is voor een spotje, commercial of bedrijfsfilm dan kan ik die leveren. Ik cast dan de stem, en neem ook op in mijn studio, inclusief regie en edit. Soms maak ik zelfs de hele spot. Ik doe dit niet om wat te verdienen. Ik doe dit echt omdat ik het heel leuk vind om met kinderen t werken. Er enorm van geniet hoe blij de kids zijn die ‘voor het echie’ wat in mogen spreken, en zich zelf dan op radio en of televisie horen.

Corona?

Vandaag had ik een opnamen met een kinderstem. Ik kreeg een appje van haar moeder dat ze erg verkouden was en ook veel hoestte. Oh nee! De klant zat te wachten op juiste deze stem. Helaas pindakaas. Gelukkig heb ik zelf ook een aantal kinderen hier rond lopen en ga ik straks proberen of ik een vergelijkbaar geluid met hun kan opnemen. Dan maar geen meisje maar een jongen, of een andere klank. Als de energie en de boodschap maar duidelijk en goed zijn. En dat durf ik best te garanderen. Maar ik vind het zo sneu voor de oorspronkelijke kinderstem…

Meer stemmenwerk door corona

Nu wil het dat ik veel telefoonteksten inspreek, voor verschillende bedrijven. Ook voor een aantal verzekerings maatschappijen / pechhulp bedrijven. En ja hoor, een spoed opdracht.

In verband met het coronavirus krijgen wij momenteel veel extra vragen. Hierdoor kan de wachttijd aan de telefoon oplopen.

Voor vragen over bijvoorbeeld het coronavirus kunt u ook terecht op onze website”

Nu verwacht ik dat er ook heel wat uitleg video’s zullen zijn in verband met dit nieuwe virus, en die spreek ik graag in. Te meer omdat ik zelf ook nog wat vragen heb hierover. Bijvoorbeeld, als mijn kind ziek is en ik hem of haar thuis moet houden, kan ik dus gewoon naar buiten? Dat vind ik vreemd. Doe mij maar een videootje over de overdraagbaarheid van covid-19. Of moet dat met een heel verkouden, hoestende stem?