Telefooncentrales en voicemails, telefoonteksten.

Meertalige telefoonteksten – NL – DU – FR – ENG

Een telefooncentrale

Als iemand uw bedrijf belt, is het belangrijk dat diegene meteen professioneel en vriendelijk te woord wordt gestaan, en zo nodig doorverbonden wordt met een medewerker. Met een telefooncentrale wordt dit allemaal geautomatiseerd. Via een een telefoonmenu komt uw klant direct bij de juiste medewerker terecht. U kent ze wel: “Voor de afdeling administratie, toets 1. Voor de afdeling verkoop, toets 2”. Zo’n menu moet niet te lang zijn, en vooral zeer prettig om naar te luisteren. Daarom is de keuze van de voice over stem voor uw telefooncentrale zeker belangrijk!

Een herkenbare stem voor het hele bedrijf

De stem die u kiest moet prettig zijn om naar te luisteren. Daarnaast is minsten zo belangrijk de tone-of-voice die u kiest. Een professionele voice over stem kan spreken in verschillende tone-of-voices, of zelfs, zo u wilt, tongvallen. Is uw bedrijf erg zakelijk, of wat informeler? Moet de stem betrouwbaar klinken, trendy, uitnodigend? De keuze hierin kunt u vooraf met eLine voice over bespreken, zodat u een herkenbare, passende stem heeft voor uw bedrijf.

Voice-mails voor het hele bedrijf

U kunt voor al uw medewerkers een voice bestellen met dezelfde stem en tekst, op de naam na natuurlijk. Dit klinkt zeer professioneel. eLine spreekt al voicemails in vanaf 40 euro. Hoe meer medewerkers u heeft, hoe lager de kosten worden per extra voicemail. Een kleine investering voor een professionele uitstraling, dus. Ook voor particulieren spreek ik voice mails in. Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@elinevoiceover.nl bel 06 – 41 706 760 voor een vrijblijvende offerte.