Stem gezocht

Stem gezocht voor uw film, animatie, radiospotje of commercial?
Bij mij bent u aan het juiste adres! Ik kan u van dienst zijn gedurende het hele proces, vanaf het schrijven van de teksten tot aan het mixen en masteren van de opnames.
Ik beschik thuis over een professionele studio waar ik indien gewenst zelf stemmen kan inspreken. Dit stelt mij tevens in staat om wanneer dat nodig is binnen 24 uur op te leveren.
Zoekt u een specifieke stem voor een bepaald personage? Wilt u een bepaalde stem om een specifieke doelgroep aan te spreken? Heeft u een stem nodig die meerdere emoties kan weergeven? Laat mij u dan helpen!

Veelzijdige stem gezocht voor diverse producties?
Googelt u regelmatig op “stem gezocht?” Heeft u wel vaker iemand nodig voor nieuwe producties? Dan is het fijn als u altijd een professional heeft om op terug te vallen!
Het liefst iemand waarmee u op een prettige manier kunt samen werken, iemand die als het nodig is ook met spoed kan leveren. Iemand die beschikt over een veelzijdige, regisseerbare stem, die bij de meest uiteenlopende projecten kan worden ingezet. eLine is zo’n professional! Stem gezocht voor voice overs, radiospotjes, televisiereclames, telefooncentrales, luisterboeken of tekenfilms? Ik heb er ervaring mee en kan u er mee helpen!

Kortom, heeft u een stem gezocht, dan heeft u eLine gevonden! Hieronder vindt u een klein voorproefje van wat ik zoal gedaan heb. Indien u interesse heeft in mijn diensten, kunt u online een offerte aanvragen.