Teksten inspreken

Ik heb veel ervaring met teksten inspreken voor allerlei soorten doeleinden.

Voice-overs, commercials, (bedrijfs)films, instructievideo’s, animaties, luisterboeken, apps, telefooncentrales, u kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het wel gedaan. Teksten inspreken is mijn vak en mijn passie! Wilt u een professionele en vriendelijke voicemail laten inspreken voor uw bedrijf? Ook daarbij kan ik u van dienst zijn. Bij teksten inspreken is de toon voor mij een kwestie van keuze. Ik kan mijn allround stem gemakkelijk aanpassen naar uw wensen. Geeft u de voorkeur aan een koele, zakelijke stem, of mag het juist enthousiast en uitnodigend zijn? U zegt het maar!

Met spoed teksten inspreken

Heeft uw opdrachtgever haast? Moet u snel iets opleveren? Geen probleem! Ik kan ook met spoed uw teksten inspreken. Teksten inspreken gebeurd vaak bij een studio op locatie, maar ik beschik tevens over de mogelijkheid om tot teksten inspreken in mijn eigen professionele studio. Ik kan uw ingesproken teksten dan binnen 24 uur opleveren, uiteraard in het gewenste audioformat. Indien gewenst kan ik tevens zelf een pakkende tekst schrijven en de hele productie van de tekst verzorgen.
Heeft u interesse, maar weet u niet zeker of mijn stem geschikt is om uw teksten in te spreken? Beluistert u dan op uw gemak mijn demo’s! Via onderstaand formulier kunt u eveneens direct een vrijblijvende offerte voor teksten inspreken aanvragen.