Voice over inspreken

Wanneer u op zoek bent naar een professional voor een voice over inspreken, beluistert u dan eens mijn demo’s!

Wellicht spreekt mijn stem u aan. Ik heb al veel ervaring met voice over inspreken. Gedurende mijn carrière, die begon als radio DJ, heb ik al heel veel verschillende dingen opgenomen. Ik kan een voice over inspreken voor een documentaire, film, commercial, animatie of instructievideo. Dankzij mijn allround stem ben ik inzetbaar voor zeer uiteenlopende producties. Ik kan mijn stem enthousiast, zakelijk, zwoel, neutraal of trendy laten klinken – ook emoties en typetjes kan ik met mijn stem weergeven. Het is maar net wat bij uw doelgroep aansluit, wat u met uw productie wilt bereiken, of waar u de voorkeur aan geeft! Naast een Nederlandstalige voice over inspreken kan ik overigens ook een Engelstalige voice over inspreken. Zoals u ziet ben ik heel veelzijdig inzetbaar!

Spoedklus voice over inspreken
Heeft u een spoedklus met betrekking tot een voice over inspreken? Geen probleem! Dankzij het feit dat ik thuis ook kan inspreken in mijn studio, kan ik vaak al binnen 24 uur leveren. Ik kan de audio ‘kaal’ opleveren of de audio zelf afmixen en aanleveren in het gewenste bestandsformaat. U hoeft alleen maar aan te geven wat u wilt.
Hieronder vindt u enkele demo’s om te beluisteren. Bevalt mijn stem u? Dan kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen! Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.