Voice over stem

Bij iedere audiovisuele productie is het van groot belang om de juiste stem erbij te vinden.

Een stem moet passen bij uw product of dienst. Een stemacteur moet in staat zijn zich in te leven in de tekst. Het moet natuurlijk niet klinken alsof er maar wat voorgelezen wordt! Een voice over stem moet over voldoende overtuigingskracht beschikken en moet bovendien prettig zijn om naar te luisteren.
Zoekt u een vrouwelijke voice over stem? Beluistert u dan op uw gemak mijn demo’s. Dankzij mijn allround, flexibele stem ben ik zeer breed inzetbaar. Ik heb veel ervaring met uiteenlopende producties, waaronder commercials (zowel radio als televisie), video’s, (bedrijfs) films, animaties, Kortom, de ideale match voor al uw radio- en televisiecommercials, bedrijfsfilms, documentaires en animaties.

Snel een voice over stem nodig?

Ook voor spoedopdrachten draai ik mijn hand niet om. Heeft u zo snel mogelijk een voice over stem nodig voor uw productie? Laat mij u dan helpen! Ik beschik over een eigen studio waar ik kan inspreken. Dat stelt mij in staat om de gewenste voice over stem in veel gevallen al binnen 24 uur te kunnen leveren. U krijgt dus niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een goede service.
Benieuwd naar wat ik zoal kan doen met mijn stem? Beluister dan hieronder alvast enkele demo’s. U kunt tevens direct een online offerteaanvraag doen. Heeft u nog vragen of geeft u de voorkeur aan telefonisch contact, dan mag u mij uiteraard ook bellen!